Sands Hotell

Konferens

Sands Hotell är inget traditionellt konferenshotell. Det är mindre och personligare .Konferensen börjar redan på skärgårdsbåten ut till oss, och sedan flyter arbete och umgänge in i varandra på ett naturligt sätt – när ni sitter i sofforna vid brasan på kvällen, kopplar av i relaxen eller äter frukost i solen.

En konferens på Sands Hotell är något utöver det vanliga med hög service och spännande aktiviteter. Det finns 4 olika alternativ för dig som vill boka konferens – hela hotellet, Stora konferensen, Stora sviten och/eller Lilla sviten. Oavsett vad ni väljer får ni en egen kock som anpassar måltiderna efter ert schema antingen här på hotellet eller hos någon av våra kollegor på ön. – allt från nybakade bullar till gourmet-middagar. eller vinprovning med en sommelier. Vi samarbetar även med Sandhamnsguiderna som skräddarsyr spännande utomhusaktiviteter.

HELA HOTELLET

Hyr hela hotellet och disponera alla tre våningsplan med 16 dubbelrum, 2 enkelrum, flera sällskapsrum och konferensrum, relaxavdelning med bastu samt terrasser. All utrustning ni behöver för en effektiv konferens finns; trådlöst internet, projektor och konferensmaterial. Måltiderna anpassar vi självklart efter era önskemål och schema.

STORA KONFERENSEN

Denna lägenhet är hjärtat i fastigheten med öppen planlösning som inbjuder till umgänge och middagar.

I Stora konferensen ingår: Ett konferensrum/matsal, stor soffgrupp, öppenspis och egen terrass på 72 kvadratmeter. Relaxavdelning med bastu.

När du hyr stora konferensen så har man möjlighet att boka upp till 10 dubbelrum samt 2 enkelrum, för max 22 personer.

En helpension är ankomstfika, lunch, eftermiddagsfika, 3-rättersmiddag samt logi och frukost.

STORA SVITEN

Stora sviten är lite lyxigare på 236 kvm och belägen högst upp i huset. Den har 1 master bedroom och 2 dubbelrum, soffgrupp, öppen spis och en stor egen terass i söderläge. Med plats för 12 personer runt det stora mahognybordet i matsalen är den perfekt för mindre möten. Stora sviten är ett trevligt komplement till övriga lägenheter om man är en stor grupp.

LILLA SVITEN

108 kvm med panoramautsikt över inloppet till Sandhamn. Lilla sviten ligger på mellanplanet och är en lämplig konferenslokal för 4-6 personer. Här finns 3 dubbelrum, allrum med soffgrupp, konferensbord och öppenspis, kapprum samt eget kök. Ni har även tillgång till relaxavdelningen. Behöver ni större utrymme kan ni lägga till ytterligare lägenheter i er bokning.

Hemsida: www.sandshotell.se
Epost: info@sandshotell.se
Adress: Box 139, 130 39 Sandhamn
Tfn: 08-571 530 20

© 2009-2019 Destination Sandhamn