Sands Hotell

Konferens

Sands Hotell är inget traditionellt konferenshotell. Det är mindre och personligare och oftast tar vi bara emot en grupp i taget. Konferensen börjar redan på skärgårdsbåten ut till oss, och sedan flyter arbete och umgänge in i varandra på ett naturligt sätt – när ni sitter i sofforna vid brasan på kvällen, kopplar av i relaxen eller äter frukost i solen på terrassen.

På Sands Hotell finns 15 dubbelrum plus en stor svit på 220 m2 med 3 dubbelrum och en stor terrass. Här finns också en liten svit på 45 m2. Totalt rymmer hotellet 19 dubbelrum.
På Sands Hotell får din grupp en egen kock som skräddarsyr måltiderna efter ert schema; generösa frukostar, nybakade bullar till förmiddagsfikat, sunda luncher, afternoon tea, trerättersmeny i gourmetklass och goda viner därtill.

En konferensaktivitet på Sands kan exempelvis vara matlagning tillsammans med vår köksmästare eller en vinprovning med en sommelier. Vi har nära samarbete med olika guider som skräddarsyr era utomhusaktiviteter. Säg bara till vad ni vill ha!

Sands koncept är att ta emot en eller max 2 grupper i taget, man hyr den del av huset som man vill disponera. Du kan boka Entréplanet, Stora Sviten eller hela huset. Utöver lokalen, har vi ett helpensions pris per person. En helpension är för oss förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, 3-rättersmiddag, logi samt frukost.

Entréplanet kostar 10.000/dag, helpension 1750 kr/person och dygn.
Stora sviten som konferenslokal är lämplig för max 12 personer, kostar 15.000/dag, helpension 1750 kr/person och dygn.
Hela hotellet med tillgång till 19 dubbelrum, flera sällskapsutrymmen, kostar 26.000/dag och 1400 kr/person i helpension
I priserna ingår konferensutrustning och tillgång till vår relaxavdelning med bubbelpool och bastu. Det som tillkommer är dryck, ev. aktiviteter samt moms.

Varmt välkomna önskar vi på Sands hotell!

Hemsida: www.sandshotell.se
Epost: info@sandshotell.se
Adress: Box 123, 130 39 Sandhamn
Tfn: 08-571 530 20
Fax: 08-571 530 03

© 2009-2015 Destination Sandhamn