Sandhamns vänner

Föreningen Sandhamns vänner

Sandhamns Vänner är en ideell förening som arbetar för att göra Sandhamn trivsamt på alla sätt. Det gör vi bland annat genom att arrangera många olika aktiviteter för såväl liten som stor. Vi arbetar också för att bevara och sprida Sandhamns kultur och historia.

Föreningen är helt beroende av att ni stödjer föreningens arbete. Medlemsavgifterna går bland annat till valborgsfirande, att hålla simskolan flytande, tillhandahållande av optimistjollar så att föreningen kan erbjuda seglarskola och lördagskappseglingar, midsommarfirande, sommarfest, utflyktsdag, sandslottstävling, auktion och loppmarknad, barnens kappsegling, Sandhamn triathlon och årsbok med telefonkatalog. Ju fler som stödjer Sandhamns Vänner, desto mer kan vi göra för ön och för er. Ett medlemskap i Sandhamns Vänner ger också attraktiva förmåner.

Medlemsavgiften för en bofast familj är 325 kronor och för en icke bofast familj 475 kronor per år. Det är vad det kostar för en familj med föräldrar och barn. När barnen växer upp och bildar egen familj får den nya familjen teckna ett eget medlemskap. En enskild medlem betalar mindre för sitt medlemskap.

MEDLEMSAVGIFTER
Familj* ej bofast 475 kr bofast 325 kr *(Föräldrar och hemmavarande barn, ej barnbarn)
Enskild, ej bofast 265 kr bofast 175 kr
Senior, ej bofast 175 kr bofast 175 kr
Årsavgiften betalas till: plusgiro 75 467-1 eller bankgiro 5939-1672

OBS!!! För att telefonkatalogen ska bli så komplett som möjligt är det viktigt att vid betalning ange vilka som ska stå med i telefonkatalogen, telefonnummer till ön, ev mobiltelefonnummer och e-postadress! Genom att ange den, ger ni oss tillåtelse att kommunicera med er via e-post, vilket vi ser en stor fördel med i framtiden, bl a genom bokningar till våra olika evenemang. Alla korr till telefonkatalogen maillas till sandhamn@sverige.nu

MEDLEMSFÖRMÅNER
• Förtur och rabatt till sim- resp seglarskolan.
• Medlemskap och spel i Sandhamns Tennisklubb till specialpris.
• Brödkultur - på Sandhamnsbageriet. Mer info kommer.
• Seglarhotellet 50 % rabatt i poolen och relaxen (imån av plats)
• KSSS Ingen inträdesavgift för FSV-medlemmar vid nyinträde som medlem i KSSS.
• Dykarbaren En 3-rättersmeny till priset av en 2-rättersmeny i matsalen.

SÅ HÄR BLIR DU MEDLEM
Betala in din aktuella avgift på angivna plusgirokontot.
Viktigt att i rutan för meddelande till mottagare skriva in namn, hemadress (dit din ord post går), telefon samt mailadress. (viktig då vi hoppas kunna underlätta vårt informationarbete genom att maila ut viss information framöver).

• Internet: www.sandhamnsvanner.se
• E-post: info@sandhamnsvanner.se
• Adress: Box 28, 130 39 Sandhamn

© 2009-2019 Destination Sandhamn